Hvert år den 13. februar er der den samme panik: du løber desperat rundt i jagten på den perfekte gave til valentinsdag. Den som skal symbolisere jeres kærlighed, vise din partner præcis hvor forelsket du er, og desuden passe til dit budget. Der er ikke noget at sige til, at det alligevel som oftest ender med, at du kommer stikkende med en panikindkøbt rose og en støvet æske chokolade på valentinsdag. Men ikke i år. Din kærlighed fortjener noget bedre end det! Her kommer den eneste liste, du har brug for - spækket med romantiske og sjove gavetips til valentinsdag 2019!

1. 24K Guldrose


At give en rose på valentinsdag er som sagt afsindig fantasiløst! Men selvfølgelig ikke hvis rosen er guldbelagt! Roser og guld er jo en klassisk kombination, når der vanker romantik, og vores guldrose er en rigtig rose, der forsigtigt er dekoreret med 24K guld. Denne smukke og anderledes kærlighedsgave visner aldrig - perfekt som symbol på jeres kærlighed!


2. 52 Weeks of RomanceValentinsdagsgave til manden (eller kvinden) som har alt? Udvid den romantiske dag til et helt år fyldt med kærlighed med kærlighedsspillet 52 Weeks of Romance! Her får I 26 kort hver med romantiske opgaver, I skal udføre for hinanden - når I skiftes til at tage et kort hver uge, har I 52 hyggelige uger fyldt med kærlighedsinspiration at se frem til. Picnic i måneskin, lidenskabelige kys og champagnemorgenmad er bare nogle af de ting, der venter i jeres mest romantiske år sammen!


3. ChokoladefontæneGlem æsken med chokolade til kæresten. Den er cirka lige så ophidsende som et par strømper! I år giver du i stedet en sjov chokoladefontæne som gave til ham på valentinsdag. Ud over at smeltet chokolade smager meget bedre end tørre praliner, giver chokoladefontænen dig en god undskyldning for at ordne frugt, marshmallows og andre lækkerier til at dyppe i chokoladen. Jordbær dyppet i chokolade er for eksempel rigtig lækkert at gnaske på, når I skåler i bobler


4. 50 Ways To Lay Scratch PosterSkrab og elsk som aldrig før!! Ja, den sjove skrabeposter 50 Ways to Lay byder på endnu mere inspiration til kærlighedslivet. Her skraber du og din partner halvtreds skønne og anderledes stillinger frem som inspiration til jeres nøgenakrobatik. Skrab en ny stilling frem hver uge og nyd nyskabende voksenhygge i et helt år, eller skrab alle ruderne på en gang og gennemfør et maraton i sengehalmen!


5. KærlighedspillerSmå håndskrevne kærlighedslapper har en høj romantikfaktor - og med disse søde Kærlighedspiller øger du virkelig kærlighedsbudskaberne! De farveglade piller indeholder små lapper, hvor du selv skriver kærlighedserklæringer til din elskede. Dejlige minder, din elskedes bedste egenskaber eller ting, du ønsker I skal gøre sammen - kun fantasien sætter grænser for dine kærlighedsfulde lapper! At den søde dåse indeholder hele halvfems piller, gør desuden dette til en hyggelig valentinsdagsgave, som varer længe.


6. Sølvrose MiniRoser er jo som sagt en klassisk gave til valentinsdag. Men visne blomster gør ingen glad - giv en skinnende sølvrose i stedet! Sølvrosen i miniformat er en rigtig rose, som pletteres med sterlingsølv. Dette er den ultimative kærlighedsgave, der aldrig visner! Den sølvfarvede rose er cirka femten centimeter lang og leveres i en smuk æske på et underlag af sort satin.


7. BamsebuketBlomsterbuketter er smukke. Krammedyr er søde. Sammen udgør de en helt uovertruffen romantisk gave: Bamsebuketten! Det er helt enkelt noget så genialt som en flok søde krammedyrsbamser samlet i en buket sammen med kærlighedsfulde hjerter. Du kan jo selv høre det - uendeligt meget sjovere end almindelige blomster! Buketten er over en halv meter lang, leveres i en fin gaveæske med roset og passer selvfølgelig perfekt som gave til kæresten eller konen på valentinsdag.8. Hjerteformed StegepandeMorgenmad på sengen er jo en klassisk måde at forkæle din elskede på på valentinsdag, og morgenmaden bliver cirka tusind gange sjovere og mere romantisk, hvis du serverer et hjerteformet spejlæg eller pandekager til! Med denne søde stegepande fikser du det mest kærlighedsfulde æg, du nogensinde har set. En klar bonus ved denne gave er selvfølgelig, at du kan byde på romantisk morgenmad og samtidig give stegepanden til din elskede, som derefter kan overraske dig en grå morgen med et hjerteformet æg. Snak med om geni-gavetips til valentinsdag!9. Spralla® Gigantisk RoseNår du er skrupforelsket, mærker at du ikke længere kan rumme dine følelser og jeres kærlighed er af astronomiske dimensioner, ja så duer det ikke at komme stikkende med en beskeden blomst på valentinsdag! Nej, du skal i stedet vise dine store følelser med denne gigantiske rose! Denne velvoksne blomst måler hele 1,7 meter, er beklædt med blødt plys og bliver en storslået gave til din elskede. Go big or go home!10. Undies for TwoValentinsdagsgaven til kæresten eller manden behøver virkelig ikke at være super seriøs. Det kan godt blive hyggeligt alligevel Undies for Two er undertøj til deling. Det har ingen forside, men to bagsider og fire huller til jeres ben. Jeres egne forsider vender I selvfølgelig mod hinanden og ja, resten er ganske enkelt op til jer selv! Du slipper i hvert fald for at bruge unødvendig tid på at komme inden for undertøjet, eftersom du allerede er der. Helt oplagt til en fræk og afklædt aften!11. Love Is ArtMal jeres kærlighed! Ja, Love Is Art er det lærred, I maler på med jeres egne kroppe. Tag tøjet af, smør hinanden ind i farve og få en skøn stund på malerlærredet. Resultatet er uregelmæssige og smukke mønstre, som I har fået frem i øjeblikkets hede. Man kunne sige, at dette er en sexet, kunstnerisk og lidt hemmelig måde at flytte dine minder om dine intime øjeblikke fra hjernen til virkeligheden på. Plus at det selvfølgelig er både lidenskabeligt og hyggeligt at smøre farve på hinanden!


Du kan jo selv se det - med disse romantiske gavetips til valentinsdag 2019 bliver kærlighedens højtidsdag noget, der er helt ud over det sædvanlige! På CoolStuff har vi en hel galakse fyldt med sjove ting og sager og anderledes gavetips til alle lejligheder. Abonner på vores nyhedsbrev for at få de mest aktuelle produktnyheder, skøre konkurrencer og sjove tilbud!
Publiceret %DATE%