Find den bedste Mors dag-gave med hjælp fra vores ekspertmødre!


Søndag d. 12. maj er det Mors dag, og du skal selvfølgelig fejre din mor lidt ekstra! Men glem blomsterbuketten, som du plejer at købe - det er på tide virkelig at forkæle mor med usædvanlige Mors dag-gaver! Og ved du, hvem der er eksperter i Mors dag? Mødre, naturligvis! Så vi har selvfølgelig bedt CoolStuffs egne supermødre om tips til sjove og anderledes Mors dag-gaver!

CoolStuff-mor 1: Karoline

Mor til Tilde, 9 år og Thea, 2 år

Hvad er dit tip til den, der gerne vil give sin mor den bedste Mors dag-gave?
Giv noget som viser, at du kender din mor og vis, at du er betænksom over for hende!

Hvad er den værste Mors dag-gave, du kan forestille dig?
Jeg er meget dårlig til at passe planter, så det ville være en meget dårlig investering at give mig...

Hvilke to produkter er dine CoolStuff-favoritter til Mors dag og hvorfor?
Jeg er dårlig til at fremkalde billeder af børnene, men bliver så glad af at se på fysiske billeder, så jeg ville blive meget glad for fotoprinteren Kodak Printer Dock. Og da kaffe er min svaghed (selvfølgelig efter børnene og manden :-)), ville jeg blive meget glad for et sjovt og unikt krus - som Love Heart Message Mug med en hyggelig besked på!CoolStuff-mor 2: Anne

Mor til to piger på 9 og 12 år

Hvad er dit bedste tip til den, der gerne vil give sin mor noget anderledes?
Alle mødre fortjener at holde fri, så giv hende noget, der får hende til at slappe af!

Den værste Mors dag-gave, du kan forestille dig?
Alt er bedre end ingenting - der er ikke noget, der er helt forkert!

Hvilke to produkter er dine CoolStuff-favoritter til Mors dag og hvorfor?
Den sjove F*ck Off-sovemaske, da alle mødre har brug for at tage en lille pause nu og da ;-) Og så ville jeg vælge Jelly Bath Spa-gelé, da det ville føles hyggeligt at have sin egen spa hjemme på Mors dag!


CoolStuff-mor 3: Kajsa


Mor til Hilda 6 år, Bruno 4 år og Greta 1 år

Hvad er dit bedste tip til en vellykket Mors dag-gave?
Chokolade er altid mit allerbedste tip! Måske ikke det mest anderledes, men alligevel det bedste.

Den værste Mors dag-gave, du kan forestille dig?
En Mors dag uden en masse kys fra mine børn!

Hvad ville du vælge som Mors dag-gave fra CoolStuff?
Chokolade i alle former går som sagt altid hjem, og at dyppe lækkerier i smeltet chokolade er helt klart supergodt! Så som en rigtigt luksuriøs Mors dag-gave foreslår jeg enten KitchPro Fondue-koppen eller KitchPro Chokladfontænen – afhængigt af hvor mange lækkerier du vil byde din mor på!


CoolStuff-mor 4: Sanna


Mor til: Seth, 15 år

Hvad er dit bedste tip til den, der gerne vil give sin mor noget anderledes?
En gang kom jeg hjem sent på aftenen efter en hektisk periode på jobbet, og da havde Seth gjort grundigt rent i HELE lejligheden. Jeg blev så glad og faktisk lidt rørt (jeg troede ikke engang, at han overhovedet var i stand til at gøre rent). Så storrengøring er mit tip. Det er desuden helt gratis, så lommepengene behøver ikke at lide under det :)

Hvad er den værste Mors dag-gave, du kan forestille dig?
Det må nok være bilting som f.eks. en isskraber, da jeg hverken har bil eller kørekort!

Hvilke to produkter er dine CoolStuff-favoritter til Mors dag og hvorfor?
I år har jeg nok mest lyst til noget spiseligt. Kilner Kombucha-sættet er en klar kandidat. Det er jo supergavnligt med kombucha, og moderigtig, som man er, vil man jo gerne være med på noderne! Men hvis min søn skal være rigtig strategisk, giver han mig en Kitchpro Pizzaovn . Så kan vi spise pizza syv dage om ugen og drikke kombucha til. Det kalder jeg at forene det nyttige med det behagelige!

CoolStuff-mor 5: Carina


Mor til Albin, 13 år og Arvid, 9 år

Hvad er dit tip til den, der gerne vil give sin mor en anderledes Mors dag-gave?
? Ud over det indlysende svar (selvfølgelig at gå ind på Coolstuff.dk!), synes jeg, at man skal forkæle sin mor lidt ekstra på Mors Dag: servere morgenmad for hende og lave hendes yndlingsmad med en god efterret. Og omvendt ville den værste Mors dag-gave være manglende påskønnelse. Det plejer ikke at kræve så meget at gøre en mor glad :-)

Hvilke to produkter er dine CoolStuff-favoritter til Mors dag?
Sushi og chokolade er (hver for sig) mine favoritter, ja selvfølgelig ud over mine børn. Sushi Bazookaen er helt fantastisk, når man skal lave sushi – jeg var skeptisk over for den, før jeg prøvede den, men den er helt kanon! Og dernæst ville jeg også gerne have en Gigantiskt Marabou chokolade - al begrundelse er overflødig!


CoolStuff-mor 6: Anna


Mor til: Viktor, 16 år og Noel, 12 år

Hvad er dit tip til den, der gerne vil give sin mor en anderledes Mors dag-gave?
Det afhænger vældig meget af morens personlighed. En cool Mors dag-gave til moren i byen er den smarte Spralla Regnbeskyttelse til håndtasken . Til moren, som elsker at gå i haven og måske har et fritidshus eller landsted, vil jeg give tip om den sjove Guldkande .

Hvad er den værste Mors dag-gave, du nogensinde har fået/kan forestille dig?
Husholdningsmaskiner! Et år havde jeg sagt, at vi havde brug for en stavmikser, fordi den gamle begyndte at gå i stykker. Hvordan min mand fik dette fra at ”vi havde brug for” til at ”jeg ønsker mig”, har jeg ingen anelse om. Men jeg fik en stavmikser og blev møgsur, og i ren protest tog jeg den ikke ud af kassen i 1 ½ år. Det var først, da den gamle holdt helt op med at fungere....

Hvilke to produkter er dine CoolStuff-favoritter til Mors dag?
Jeg tror, at alle, der kender mig, har svaret på dette spørgsmål. Jeg er en sukkergris helt ud til fingerspidserne, så valget er let en Gigantisk Toblerone Desuden vil jeg slå et slag for vores Snug Rug som man både kan hygge sig med i sofaen og udenfor på sene sommeraftener.


Den der seje Mors dag-gave venter lige rundt om hjørnet - velkommen i CoolStuffs gadget galakse! Abonner på vores nyhedsbrev for at få de mest aktuelle produktnyheder, skøre konkurrencer og sjove tilbud!
Publiceret %DATE%