Nu søger vi en karrierebevidst digital markedsfører, som skal være ansvarlig for det danske marked. Placering på CoolStuffs hovedkontor i Malmö.

Om jobbet

Du er ansvarlig for CoolStuff på det danske e-handelsmarked. Din mission er at skabe maksimal vækst med god lønsomhed og kundetilfredshed. Du gør dette ved at være ansvarlig for markedsføring, hvilket blandt andet omfatter arbejde med SEO, Google Ads, Facebook-annoncering, affiliate marketing, Google Analytics, strategiske samarbejder, tilstedeværelse på sociale medier osv.

Du er ansvarlig for indholdet på det danske websted og er involveret i håndteringen af nyhedsbreve. Kundetilfredshed og kundefokus er utrolig vigtigt for CoolStuff og sammen med kundservice er du ansvarlig for, at kunderne får en god oplevelse. Jobbet er forbundet med et stort selvstændigt ansvar med stor mulighed for egne initiativer. Du indgår i et team med 15 personer bestående af forskellige specialister og country managers og rapporterer til markedschefen.

Din profil

Vi søger dig, der elsker e-handel og markedsføring og har styr på , hvordan man driver trafik, kundetilfredshed og salg digitalt. Du er energisk og stræber altid efter at lære og afprøve mere inden for digital markedsføring. Du har god praktisk erfaring med Facebookannoncering, SEO, Affiliates, Analytics mm. Du mener, at en datastyret tilgang er den bedste metode og stræber altid efter yderligere optimering. Du har mulighed for at have langsigtede visioner og udforme designstrategier og også at kaste dig over detaljer i hverdagen. Du skriver flydende dansk og er dygtig til kommunikation i tale og på skrift.

Om CoolStuff

Vi er et iværksætterdrevet og hurtigtvoksende e-handelsfirma, som udvikler og sælger sjove, spændende og coole gadgets til hele verden fra vores lokaler i Malmø. Firmaet omsætter ca. 200 mkr med positivt resultat. Vi elsker at levere smil og fantastiske gadgets, og stræber efter at give en wow-oplevelse i alt, hvad vi gør!

Ansgning
Jobbet er på fuld tid med placering i vores kontor i Malmø.
Send din ansøgning pr. e-mail til workmarketing@coolstuff.com.
Annonce publiceret: 2019-05-17.
Udvælgelse sker løbende, så send straks din ansøgning.

Publiceret %DATE%